Demo of proeverij    ( Max 20 Pers. )

 

Demonstratie van het rookproces. Tijdens de demo leg ik uit en laat ik u zien hoe het rookproces in zijn werk gaat: het pekelen, de verhoudingen zout en water. Welke houtsoorten er gebruikt worden en welke juist niet. De verschillende fasen en temperaturen tijdens het roken en waarom. Het verschil tussen warm en koud roken en de daarbij behorende producten, waar u op moet letten tijdens het roken. En zeker niet onbelangrijk: het proeven en samen eten van de  gerookte vis. Dit alles onder het genot van een biertje, glaasje wijn of fris. De demonstratie duurt ongeveer 2,5 uur. De vis die ik voor u rook tijdens de demonstratie is is over het algemeen paling, maar in overleg kan er ook een andere vissoort gerookt worden zoals zalm, rode poon of makreel. Indien u belangstelling of andere vragen heeft, schroom dan niet om te bellen of vul het contactformulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op. telefoon: 0681241930 

 

                              Proeverij  (15 tot 20 personen.)

een proeverij is ook een demo, met dit verschil dat u tussendoor en tijdens de demo diverse vers gerookte hapjes uit eigen rokerij te eten krijgt, zoals:

Stokbrood met paling, zalm, makreel, kipfilet, champignons en een kip-rijstschotel. En tot slot word het gerookte product wat die middag of avond gerookt is genuttigd.  

 

 

Demonstratie tijdens een proeverij.
Demonstratie tijdens een proeverij.